Vukovi formirali svoj Centar za oporavak igrača

1141

Beogradski SBB Vukovi napravili su još jedan iskorak u svojoj organizaciji. Ekipa koja godinama igra na dva fronta, pa samim tim je i dodatno opterećena u odnosu na većinu ostlalih ekipa, odlučila je da poboljša uslove i formira Centar za oporavak igrača.

Ono što je problem kod svih sportista u klubovima američkog fudbala, pored čestih povreda, svakako je i obezbeđivanje adekvatnih terapija za igrače, jer se ili dugo čekaju u slučaju da se radi o državnim zdravstvenim ustanovama ili su preskupe kod privatnih ambulanti. Upravo iz ovih razloga SBB Vukovi Beograd su sa firmom Herax, koja proizvodi terapijske aparate, dogovorili  saradnju. Za početak su obezbeđeni ultrazvuk, dijadinamik i galvan, interferentne struje, dok se uskoro očekuju laser i magnet, pa će igrači Vukova imati adekvatne terapije u okviru samog kluba.

Terapije će izvoditi fizioterapeut Vukova Mirko Janičić, ne samo igračima Vukova, već i ostalima kojima je potreban oporavak. Svi zainteresovani mogu dobiti informacije na njegov telefon 060-312-09-92.