Vitezovi za utehu, Krune za plej of

236

Odložena takmica 6. kola Superlige koja se igra u subotu od 17 časova na stadionu u Klek za domaći tim nema nikakvo značenje, jer su i teoretski ispali iz lige, dok gostima iz Kraljeva može da znači potvrdu trećeg mesta u ovogodišnjoj Sportklub Superligi. Iako su Klečani mnogo uspešniji u dosadašnim susretima, jer su dobile sve utakmice do sad (računajući i finale Lige bez opreme 2006. godine) u ovom duelu prednost favorita pripada ekipi Kruna koja je pokazala da se nalazi u odličnoj formi tokom ovog prvenstva.

Vitezovi najavljuju da se neće lako predati, jer i pored toga što su ispali iz elite sigurno žele da ostvare barem jednu pobedu ove sezone i da se što časnije oproste od takmičenja u ovogodišnjoj Superligi.

Uoči ovog meča trener Vitezova Željko Đajić kaže:

– Borićemo se da se što je to moguće časnije oprostimo od Superlige. Takođe, imamo obavezu i prema našim navijačima koji su već godinama sa nama i koji nas podržavaju, pa želimo da im priredimo makar malo radosti ove sezone. Znamo vrlo dobro da to neće biti ni malo lako i da su Kraljevčani favoriti u ovom meču. Međutim dokle god postoji šansa verujem da će se moji igrači truditi da odigraju maksimalno korektno da zabeležimo dobar rezultat na ovom meču. Takođe, nas posle ove sezone sigurno očekuju korenite promene u klubu gde će akcenat biti bačen pre svega na mlađe i nove snage koje su željne da treniraju i maksimalno se bore za klupske boje.

Bespoštednu borbu Vitezova najavljuje i kornerbek Rade Škorić:

Sve ostalo će se videti na terenu. Potpuno smo podbacili ove sezone i toga smo svesni svi u klubu. Zbog toga verujem da će svi igrači koji budu igrali na ovom meču dati maksimum da barem donekle popravimo situaciju. Jasno je da mi nemamo više nikakve šanse u prvenstvu, ali bi nam sigurno ova pobeda, ako do nje dođe, pružila kakvu-takvu utehu i podstrek za budućnost.