Grofovi u epizodi “Sve za ljubav”

760

Neuobičajena vest, mogla se danas pročitati na zvaničnoj prezentaciji Grofova iz Novog Kneževca. Nije se ticala priprema za narednu sezonu, prijateljske utakmice, ali se može podvesti pod „jačanje timskog duha van terena“. Šta se to dogodilo u Novom Kneževcu?

Defanzivni koordinator Grofova iz Novog Kneževca i bivši igrač Miljan Kašić, odlučio je da zaprosi Dunju Dožić. Reći ćete, pa da li baš zvanični sajt Asocijacije treba da se objavljuje takve vesti. Naravno da ne, ali za prostor se „izborio“ načinom na koji je Miljan to uradio.

Jer, kako bi konačno pridobio izabranicu svog života, Miljan je „zloupotrebio“ svoju ekipu, prilikom čina prosidbe, čime je zaslužio i našu pažnju. Na novokneževačkom keju, pomoglo mu je dvadsetak igrača i prijatelja. Zahvaljujući savršenom planiranju, Dunja nije imala predstavu šta se tačno dešava, dok se približavala mostu na kojem su Miljanovi prijatelji držali jasnu poruku: „Dunja, udaj se za mene“.

Akcija je imala srećan kraj, Dunja nije odolela, rekla je „Da“ svom vereniku, priznavši kasnije da je bila potpuno zatelena njegovim gestom.

Srpska asocijacija američkog fudbala želi skoriju svadbu, sreću i dug zajednički život budućim mladencima.