Veprovi bez Brajana u finalu!

528

Veliko slavlje Divljih veprova u Francuskoj, u maloj meri je zasenilo peh koji ih je zadesio. Naime, Brajan Pejton, jedan od braće blizanaca koji su ove godine bili pun pogodak Kragujevčana prilikom dovođenja importa, isključen je u polufinalnom meču sa Crnim panterima i nažalost neće moći da igra u finalu.
Kvoterbeka Divljih veprova Stena Bedvela pitali smo da li postoji mogućnost da se uloži žalba i on ipak stekne pravo igranja.
– Nema šanse – kratko je odgovorio.
Žal je utoliko veća, što je Brajan isključen kada je rezultat već bio ubedljivo na strani Kragujevčana i kada su nervozu na terenu unosili domaći igrači i sudije nekim nelogičnim odlukama. Na jednu od njih, Brajan je reagovao i bio isključen.
Veprovi će sledećeg vikenda željno čekati da dobiju rivala u finalu, jer se tada u Londonu igra drugi polufinalni meč između London Blitz-a i danskih Gold Digersa. Danci su ove sezone već igrali protiv jednog britanskog tima i tada su demolirali u poslednjih nekoliko sezona najveće rivale tima iz Londona, Coventri Jetse (90:0). Međutim, Jetsi su ove sezone, čini se, mnogo slabiji nego što su navikli javnost, jer su u jedinom meču u domaćem šampionatu ubedljivo poraženi (42:0) od Bristol Astecksa, trenutno trećeplasirane ekipe.
– Mislim da su Danci favoriti – rekao nam je Bedvel, još pre polaska na put u Francusku. – Okupili su gotovo celu reprezentaciju. Najveći su favoriti za osvajanje takmičenja.