Vukovi teraju Lovce u beg

474

Sudeći po prikazanom u dosadašnjem delu prvenstva, meč između Vukova i vrbaških Lovaca biće puka formalnost. Iako su se Beograđani prošlog vikenda opekli na gostovanju u Ljubljani u okviru CEFL, gde su posle vrlo uzbudljive utakmice poraženi , teško je verovati da će ove godine nejaki Hantersi uspeti da pruže ozbiljniji otpor čoporu na Adi Cigalniji u nedelju (19,30 časova).
Sa tim se slaže i defanzivni tekl Vukova Ivan Gavrilović, koji je komentarišući ovaj meč rekao:
Mislim da utakmica sa ekipom Vrbasa neće biti toliko opterećujuća za nas, ali će biti dobra prilika da se mlađi deo ekipe dokaže i ispravi greške koje smo pravili protiv Divljih veprova i Silverhawksa. Iskoristićemo ovaj meč i da se spremimo za oba plej ofa koji nam predstoje u SAAF i CEFL. Ova generacija mladih igrača Vukova, koji za razliku od ranijih sezona čine 90 odsto tima, daće sve od sebe da Lovce nateraju u beg.
Na Gavrilovićeve reči nadovezao se i vajdrisiver Vukova Mario Lugonja, koji je uoči duela sa Hantersima izjavio:
– Utakmicu igramo pod manjim pritiskom nego prethodnu. To ce pre svega biti prilika da pojedini igrači steknu iskustvo i dokažu se. Potpuno smo rasterećeni I očekujem još jednu sigurnu pobedu na Adi.