SEVER: Bez prava na grešku u Inđiji

574

Indiansi više nemaju pravo na grešku. Posle poraza od Mamuta pre dva vikenda, oni u nedelju (15 časova) na terenu kod OŠ “Jovan Popović” jednostavno moraju da pobede u meču sa Grofovima iz Novog Kneževca u okviru četvrtog kola divizije Sever Superlige.

Za razliku od prošle sezone koju je obeležila dominacija ove dve ekipe u diviziji, ove sezone i jedna i druga ekipa pokušavaju da nađu svoju igru koja će im omogućiti plasman u plej of. Ekipa Indiansa će u ovom kolu biti kompletna, jer se u tim vraća veliki broj prvotimaca koji su odsustvovali u prošlom kolu protiv Kikinde usled povreda, suspenzija i obaveza u reprezentaciji.

Jedan od povratnika u tim, reprezentativac Srbije, Goran Zec, govori o igrama u reprezentaciji i narednom protivniku Indiansa:
– Mnogo su mi pomogle pripreme u reprezentaciji. Bile su uspešnije, jer je vreme bilo bolje, pa se i bolje treniralo. Stekao sam veliko iskustvo uoči i u meču sa Francuzima. Od naredne utakmice protiv Grofova očekujem veliku, tešku borbu, jer su oni ekipa za poštovanje, sudeći po rezultatu koji su postigli prošle godine. Mi ćemo pokušati da iskoristimo prednost domaćeg terena i publike koja je uvek uz nas do kraja. Nadam se pobedi, jer više nemamo prava na kiks.

Tim iz Novog Kneževca takođe nema pravo na grešku, jer su i oni sa skorom 1-2 u neizglednoj situaciji.
– Očekujem težak i neizvestan meč, jer je odlučujući za mesto u trci za plej of. Nadam se da ćemo dobro odratiti posao, a ukoliko ispoštujemo dogovor iz svlačionice bićemo blizu pobedi. U tim nam se vraćaju kažweni igrači i naravno da verujemo u trijumf na kraju meča – rekao je centar Grofova Ivan Dragićević.