Pančevci oprezno sa Lovcima

412

Pančevo Pantersima nemaju pravo na grešku u subotnjem (15,30 časova) meču sa fenjerašem iz Vrbasa, u okviru 4. kola Superlige Srbije, divizije Centar, ukoliko žele plasman među četiri najboljih, koji vodi u plej of. Lovci za sada nisu ostvarili nijednu pobedu, ali sigurno se neće unapred predate i pokušaće skupo da prodaju svoju kožu na terenu kod Hale sportova u Pančevu.
Zato Bojan Milić, ofanzivni koordinator Pančevaca, sa velikom dozom opreza govori o predstojećem meču.
– U ovu utakmicu ulazimo kao favorite. To je utemeljeno jednim delom u našoj dobroj formi i tri vezane pobede, a drugim delom zbog loše forme u kojoj se nalazi trenutno protivnik. Vrbašani još nisu osetili slast pobede u ovogodišnjem prvenstvu. Ipak za pripremu ove utakmice uložili smo dosta truda, pošto se u prošlosti često dešavalo da izgubimo unapred dobijene mečeve – rekao je Milić.
Pančevci u ovaj meč neće ući kompletnik. U napadu će nedostajati već duže vreme povređeni LG Miloš Babić, a zbog privatnih obaveza će izostati i mladi kvoterbek Vojislav Milenković. U odbrani je situacija nešto drugačija pošto starteri DE Bojan Kovačević Bojan, LB Dejan Čuvik i DB Dejan Gligorić.
– Veliko je pitanje da li će njih trojica moći da nastupe u meču protiv Hantersa. Očekujem tvrd meč sa Lovcima, ali takođe očekujem da pobeda neće doći u pitanje – istakao je Milić.
Srboljub Bošnjak, FS Pančevaca, optimista je po pitanju konačnog rezultata, a prednost svog tima vidi u defanzivnom delu tima:
– Moramo da nastavimo da radimo dobre stvari koje smo radili do sada. Igramo solidnu odbranu i često vratimo loptu napadu. Od ofanzivnog dela tima zavisi dosta, a poznato je da kada su oni u elementu mogu da zapale svakog protivnika.