Krune posetile “SOS dečije selo”

2030

Već su dokazane kraljevske krune u svojim aktivnostima koje se podvode pod kategoriju “društveno odgovorne”. Posle niza akcija pomoći posle razornog zemljotresa koji je pogodio Kraljevo, oni su promociju predstojeće utakmice Krune su trećeg dana Uskrsa priredile u “SOS Dečijem selu”.
Među najmlađima u ovom selu, oni su promovisali američki fudbal i igrali se sa decom bez roditeljskog staranja. Ovom prilikom Rojal kraunsi su darivali deci raznobojna uskršnja jaja, dok je fakultet Megatrend Kraljevo donirao sveske neophodne za pohađanje tekuće školske godine.
Bojan Otašević, potpredsednik Kraljevskih Kruna i povratnik u menadžment ovog kluba, prokomentarisao je ovu akciju.

– Želja nam je bila da provedemo Uskrs u igri sa decom bez roditelja, kroz koju smo promovisali i toj deci približili američki fudbal. Najvažnije je što smo svoj toj deci ovaj praznik učinili veselijim. Očekujemo naše nove male navijače na predstojećoj utakmici.
Ovom prilikom su Krune pozvale štićenike “SOS Dečijeg sela” da budu počasni gosti na prestojećoj utakmici, koju Kraljevčani igraju protiv Požarevac Aoutlousa. Radi se o odloženom meču trećeg kola divizije “Jug”. Obzirom na formu u kojoj se nalaze Krune, nema sumnje da će mališani uživati.