Indijanci iskopali ratnu sekiru

561

Indjija Indijansi su završili sa letnjom pauzom i odmorom,  iskopali ratne sekire prošlog vikenda i već počeli sa pripremama za predstojeće borbe u novoj sezoni. Prozivka je izvršena u sportskoj hali u Inđiji, gde su se prvotimci prvi put pojavili pred glavnim trenerom Kostom Stojakovićem, bivšim igračem Novi Sad Dukesa.

Očekivanja od predstojeće sezone, prenosi raningbek Indijansa Ivan Prskalo, za koga nije bilo pauze obzirom da je u Juniorskoj ligi Srbije nastupao za juniorski tim Ruma Guardiansa:

– Iako nije prošlo mnogo od kada smo završili takmičenje u juniorskoj ligi, lično sam jedva čekao da počnu pripreme seniora za novu seniorsku sezonu. Verujem da je i kod ostalih saigrača osećaj identičan. Sistem takmičenja još nije poznat, u izradi je, ali kakav god on bio, očekujem da igramo raznovrsno i da se sa svima nadigravamo. Cilj nam je da odradimo pripreme što je moguće bolje. Ako uspemo da to odradimo, da izbegnemo povrede, siguran sam da će sve ostalo doći samo po sebi – rekao je Prskalo.

Indijansi su, osim priprema seniorske ekipe, najavili i okupljanje fleg tima koji je  osvojio titulu Fleg lige Srbije 2010. godine. Cilj Indijansa je da nastavi sa radom sa mlađim kategorijama i da već od naredne sezone prijavi ekipu za juniorsko takmičenje. Potsetimo, Indijansi su do sada, u nemogućnosti da oforme tim, svoje juniore pozamljivali drugim ekipama.