Bedwell opet u Kragujevcu?

564

Posle godinu dana u Kragujevac je stigao Stan Bedwell, kvoterbek koji je sa Veprovima osvojio titule 2008. i 2009. godine. On je došao da poseti prijatelje i popriča sa upravom kluba o mogućem vraćanju u redove Divljih Veprova.

– Upravo sam završio sezonu u Danskoj, u Kopenhagenu. Trenutno sam ovde, pre svega, da bih obišao prijatelje koje imam u Kragujevcu, ali i da bih razgovarao sa Upravnim odborom Wild Boarsa o mogućem angažmanu za sledeću sezonu. Pored toga iskoristio sam priliku da pogledam utakmicu juniora Kraljeva i Kragujevca i stekao uvid  u stanje u juniorskom pogonu Veprova. Oduševljen sam juniorskom ekipom, tim ima dosta talenta, treneri rade odličan posao i siguran sam da će ovaj tim sigurno osvajati titule u budućnosti. Vraćam se u Dansku ovih dana, a već sledeće nedelje odlazim kući u SAD – rekao je Bedwell.

O eventualnom angažmanu u kragujevačkim Wild Boarsima u narednoj sezoni, Bedwell je istakao:

Planovi za budućnost su mi da igram i treniram u Evropi, ali ću definitivnu odluku o odabiru tima doneti negde krajem ovog meseca. Veprovi su i dalje najveći favoriti u trci za moj angažman i da iako timovi po Evropi plaćaju mnogo više, retko gde se moze naći fudbalski program kao sto je u Kragujevcu, kao i posvećenost ovom sportu – rekao je iskusni kvoterbek Stan Bedwell.

Preuzeto sa www.wildboars.org.rs