Somborci žele nastavak serije i protiv Nišlija

569

U nedelju 11. aprila, somborski Celtisi putuju na megdan Imperatorima iz Niša. Osokoljeni uspešnim startom nove sezone i pobedom nad Legionarima (19:12), Somborci su optimisti i očekuju još jedan trijumf.

Siniša Jovičić, kapiten odbrane Celtisa je mišljenja da ekipu iz Sombora čeka teško gostovanje u Nišu, najpre zbog višečasovnog puta:

– Želja za novom pobedom je veća od zamora, naša očekivanja su realna i krajnji rezultat će pokazati da li smo bili u pravu. Raspoloženje u timu je sjajno, nakon odličnog starta u prvom kolu, i nemamo razloga da ne verujemo u sopstveni uspeh, kaže Jovičić.

Iskusni fulbek, Danijel Velimirović bio je oprezan u prognozama:

– Ishod se nikada ne može znati unapred, niti je i jedna utakmica dobijena pre početka. Ipak, mogu obećati da ćemo dati sve od sebe jer ćemo u svaki naredni meč ulaziti i iskusniji i spremniji. Verujemo u uspeh.

Najsmeliji je bio Ratko Sekicki, najveće ovogodišnje pojačanje somborskih ‘zelenih’ i junak pobede nad Legionarima uprvom kolu:

– Moja prognoza? Sigurna pobeda! Manda je odličan kvoterbek i verujem da može da nas vodi do trijumfa u svakom meču. Naravno, veliko poštovanje i za našu odbranu koja je na prošloj utakmici četiri puta uzela posed lopte od Legionara i to samo u prvoj četvrtini
, podseća Sekicki.