SBB sponzor Vukova

591

Kompanija SBB – Srpske kablovske mreže, najveći operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji, novi je generalni sponzor kluba američkog fudbala “Vukovi” Beograd.

Ovaj spoj najuspešnijih u oblastima u kojima nastupaju logična je saradnja najboljih – SBB je najznačajniji operator u regionu, a Vukovi su aktuelni šampioni i Superlige Srbije i Centralno-evropske lige u američkom fudbalu.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su u ime Vukova predsednik Goran Nišavić, a u ime SBB-a generalna direktorka Dragica Pilipović Chaffey, koja je izjavila:

“Mladim ljudima treba obezbediti uslove za što bolji rad, naročito kada su u pitanju entuzijasti. Zato “Vukovi” od naše kompanije dobijaju podršku na putu ka još većem uspehu. Verujemo da će sigurno povećati kvalitet treninga, ali i raditi na omasovljavanju ovog sporta.”

Nišavić je izrazio zahvalnost SBB-u i istakao:

“Hvala kompaniji SBB na podršci i pomoći koja nam je kao mladom sportu u ovom trenutku više nego potrebna. Drago nam je što je uspešna kompanija kao što je SBB prepoznala naše vrednosti i nadamo se da je ovo tek početak dugogodišnje saradnje. Ovo je za nas velika čast, ali i obaveza da u narednom periodu još bolje radimo na razvijanju kluba i novim sportskim uspesima, kako u Srbiji tako i u evropskim okvirima”.