KAF Vrbas postao član naše Asocijacije

659

Srpska asocijacija američkog fudbala sa ponosom može da objavi da je bogatija za još jednog člana. Od pretposlednje sedmice novembra, SAAF ulazi brojniji i kvalitetniji za iskusan klub iz Vrbasa, “Hunters”-e.

– Odlučili smo se za ovaj korak jer smo uvereni da u Srpskoj asocijaciji američkog fudbala može nešto pozitivno da se uradi. Pre svega na opštem planu, na daljem razvoju američkog fudbala u Srbiji, a naravno mišljenja smo i da to što se u SAAF-u ceni iskreni rad može samo da doprinese daljem razvoju našeg kluba, reči su Sime Koprivice, predsednika KAF Vrbas “Hunters”-a.

Bliži se kraj 2009, prve godine postojanja Srpske asocijacije američkog fudbala, a spisak klubova-članova iz dana u dan narasta. Članovi naše SAAF-porodice su Vukovi Beograd, Novi Sad “Dukes”, somborski “Celtis”-i, Legionari iz Sremske Mitrovice, Imperatori iz Niša, Inđija “Indians”, Obrenovac “Sky Thunder”, KAF Vršac, Jagodina Celts, T-Rex iz Zemuna, beogradski “Highlanders”-i i “Hunters”-i iz Vrbasa. Spisku tu, po svoj prilici, neće biti kraj…